Pronostic – U. Cluj – Pandurii Tg. Jiu – 20.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 20 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Lupta in subsolul clasamentului este una apriga, in conditiile in care foarte multe echipe incearca sa prinda ultimul tichet pentru editia 2014/15 a Ligii 1.

Universitatea Cluj si Pandurii Targu Jiu, pe de alta parte, sunt doua din echipele scapate complet de griji. Din pacate pentru oaspeti, vinderea brazilianului Eric De Oliveira a insemnat totodata prabusirea echipei.

Pandurii nu a mai fost echipa care impresiona in trecut, iar locul ocupat la finalul acestui campionat, 7, este o simpla umbra a performantelor obtinute in trecut.

Participarea in grupele Europa League pare sa fie singura realizare a pandurilor, care aveau ca obiectiv ocuparea unuia din locurile 1-4 la finalul acestui campionat.

Spre deosebire de adversarul direct din aceasta runda, Universitatea Cluj se poate considera norocoasa pentru ca a scapat de grijile retrogradarii, etapa trecuta, dupa 0-0 in deplasare cu FC Brasov.

Toate acestea in conditiile in care sepcile rosii pareau condamnate la retrogradare dupa prima parte a sezonului. Revenirea lui Florian Walter la echipa, cat si investirea lui Mihai Teja pe post de antrenor, au fost cele doua mari plusuri de care U avea atata mare nevoie.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar ardelenii si-au dus la bun sfarsit obiectivul pe fondul multor neajunsuri de ordin financiar.

In meciul tur, Pandurii nu a intampinat nicio opozitie din partea Universitatii, acel 0-3 inregistrat in deplasare. Pandurii a iesit victorioasa gratie reusitelor semnate de catre Shamsin si Alex Dos Santos (dubla).

Usor surprinzator, casa de pariuri online Unibet o vede ca principala favorita la castigarea acestui meci pe Pandurii Targu Jiu. E drept ca Pandurii s-a impus in etapa precedenta la scor, 5-0, insa in egala masura trebuie tinut cont de adversarul pe care l-a avut. Este vorba despre retrogradata Corona Brasov.

Universitatea Cluj este din cu totul alt aluat, fapt pentru care va recomandam sa mizati pe sepcile rosii sa castige. Asadar, U Cluj DNB la o cota de 2.20 in oferta aceluiasi bookmaker.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _