Pronostic – Ural – Terek – 14.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 14 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Un eventual succes al lui Ural impotriva lui Terek Grozny ar putea reprezenta un pas facut inainte de echipa gazda pentru a evita ocuparea unui loc care “asigura” retrogradarea  directa din prima liga rusa.

Formatia gazda are fara doar si poate nevoie de o victorie cu Terek pentru a putea ataca cu un alt moral, mai bun, etapele urmatoare. Etapa trecuta, Ural a invins-o pe Krasnodar.

Asemeni oponentilor sai, fotbalistii de la Terek Grozny s-au impus in mod surprinzator in jocul disputat cu Spartak Moscova. Cu toate acestea, Terek ramane singura echipa din campionatul rus fara victorie in deplasare in actuala editie de campionat.

Ambele echipe sunt in foame de puncte si, deci, se anunta inca de pe acum un meci foarte interesant, la finele caruia, spunem noi, se va inregistra un rezultat de egalitate. Casa de pariuri online Bet-at-Home ofera o cota de 3.20 pentru acest pronostic!

La gazde, Nikolai Zabolotny isi va pastra locul intre buturi, in timp ce Igor Kot, titularul de drept, nu s-a refacut complet. A fost, totusi, folosit ca rezerva in deplasarea de la Krasnodar. Altfel, nu am vedea prea multe schimbari in formula de start, comparativ cu ce a afisat Ural in respectiva deplasare.

Lipsesc Arsen Goshokov (accidentat) si Aleksandr Novikov (situatie incerta).

Echipa probabila a lui Ural S.R (sistem de joc 4-5-1): Zabolotny – Dantsev, Belozerov, Tumasyan, Khozin – Gorbanets, Acevedo, Fidler, Erokhin, Lungu – Gogniyev.

La oaspeti, Ailton ar putea sa se reintoarca in primul 11 in locul fostului petrolist Jeremy Bokila. Olandezul a fost preferat lui Bokila ultima data, iar rezultatele s-au vazut imediat – hat-trick pentru Ailton.

Lipseste doar Evgeni Gorodov (accidentat).

Echipa probabila a lui Terek Grozny (sistem de joc 4-5-1): Godzyur – Utsiev, Ferreira, Semenov, Kudryashow – Lebedenko, Mauricio, Adilson, Ivanov, Rybus – Ailton.

Pe langa acel rezultat de egalitate anticipat cu cateva paragrafe in urma, am miza, de asemenea, si pe un rezultat de egalitate 1-1, la o cota de 7.50, respectiv under 2.5 @ 1.70.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei