Pronostic – V.Constanta – FC Brasov – 14.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 14 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Lupta pentru ramanerea in Liga 1 este de la o zi la alta mai dramatica.

Otelul a pierdut, ieri, toate punctele puse in joc pe teren propriu in jocul cu CFR Cluj, scor 1-0, ceea ce inseamna ca U Cluj, FC Brasov, Viitorul si Sageata pot specula acest moment si, respectiv, trece in clasament pentru fosta campioana a Romaniei.

La Chiajna, Viitorul Voluntari da piept cu FC Brasov intr-un meci foarte important, de 6 puncte, asa cum adeseori ne exprimam cu privire la jocurile care implica doua colege de clasament, indiferent ca este vorba despre lupta la varf sau in subsolul clasamentului.

FC Brasov s-a impus, etapa trecuta, acasa cu Astra Giurgiu, castigand astfel 3 puncte de care avea nevoie ca de aer. Nici Viitorul nu a fost mai prejos, adunand in clasament 3 puncte dupa un succes mai putin asteptat in fieful Vasluiului.

Viitorul Voluntari-FC Brasov pune in fata doua echipe cu filosofii total diferite. Daca Viitorul lui Hagi isi investeste sperantele (si banii) in jucatori tineri si foarte tineri, ei bine, FC Brasov, condusa de dinamovistul Cornel Talnar, incearca sa scape de retrogradare cu o serie de jucatori experimentati, care au facut ceva in Liga 1, dar nu numai.

Este vorba despre Mugurel Buga, Andrei Cristea, Stefan Grigorie, Bogdan Straut, Marius Constantin si alti cativa.

Viitorul ni-l propune pe Florin Tanase, care a fost excelent in ultima perioada. Dat ca “Speranta Etapei” la Fotbal Club, tanarul jucator al Viitorului promite sa fie un fotbalist mare cat mai curand.

In meciul tur, FC Brasov a castigat cu 4-0 pe teren propriu, Viitorul luandu-si revansa in Cupa Romaniei, unde s-a impus cu 1-0.

Datorita statutului de echipa gazda, Viitorul Voluntari este usor favorita la casele de pariuri. Echipa lui Bogdan Arges Vintila primeste o cota de 2.40 la victorie, 3.10 pentru un rezultat de egalitate, in timp ce un insucces la Chiajna este cotat la 3.30.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _