Pronostic – V.Constanta – Steaua Buc. – 21.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 21 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Steaua intalneste in epilogul etapei Ligii 1 Viitorul Voluntari in deplasare, in ceea ce multi pariori ar putea vedea un posibil blat.

Nu mai departe de anul trecut, Steaua, deja campioana, facea figuratie cu Viitorul pe teren propriu, la capatul unui meci in care Doru Bratu, actualmente jucator la Pandurii Targu Jiu, a gafat flagrant, iar campionii mai mult inotau pe teren decat sa joace fotbal.

Astra Giurgiu s-a impiedicat in deplasarea de la Dinamo, scor 2-0, asa ca Steaua ar putea repeta lejer schema din sezonul precedent, atunci cand Viitorul evita in ultimul moment retrogradarea din Liga 1.

Steaua joaca in a doua zi de Paste in direct la Digisport, incepand cu ora 21:00, imediat dupa ce a suferit prima infrangere in actuala editie de campionat.

Formatia campioana a pierdut in mod surprinzator cu Steaua, scor 1-0, la finalul unui joc care a avut de toate. Inclusiv un gol marcat in ultimele minute, asa cum inscria, de pilda, Viitorul in deplasarea de pe Municipalul din Vaslui.

Viitorul, pe de alta parte, se afla intr-o situatie delicata in clasament. Echipa din Voluntari ar putea incheia sezonul pe un loc retrogradabil, in ciuda faptului ca la un moment dat se vorbea despre o posibila clasare in prima jumatate a clasamentului.

Politica Viitorului nu s-a schimbat, aceasta echipa vanzand jucatori pe banda rulanta, de aici si inconstanta in rezultate.

Jocul dintre Viitorul si Steaua se joaca pe un teren prost, la Chiajna, in contextul in care a plouat destul de mult in ultima perioada. Acest lucru va afecta evolutia ambelor formatii, in masura in care si Viitorul Voluntari dispune de o sumedenie de jucatori tehnici in lot.

In lipsa unui varf de clasa, Viitorul a ajuns sa aiba o medie atat de scazuta de goluri inscrise per meci. Casa de pariuri online Unibet vede in Steaua o favorita clara a acestei intalniri, in conditiile in care elevii lui Reghecampf primesc o cota de 1.61 la victorie.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _