Pronostic – Valencia – Celta Vigo – 17.Mai.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 17 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Spre surprinderea tuturor pariorilor, Celta Vigo, sub Luis Enrique, inregistreaza un final de sezon excelent.

Oaspetii de la Celta au incheiat victoriosi in ultimele patru etape din La Liga, punand aici la socoteala si un succes impotriva formatiei Real Madrid.

Astazi, pe Mestalla, Luis Enrique doreste sa isi ia la revedere de la, probabil, fosta sa echipa cu o victorie. Tehnicianul Celtei va deveni in scurt timp managerul Barcelonei, spun jurnalistii spanioli.

Inconsistenta din joc a Valenciei a costat-o pe aceasta in ultima perioada in clasament, acolo unde “liliecii” au pierdut puncte etapa de etapa.

Pe parcursul acestei saptamani, Valencia a primit vestea ca nu va avea niciun jucator in lotul extins de fotbalisti pe care ni-i propune Spania pentru Cupa Mondiala.

In pregatirea acestei partide, Valencia nu a putut conta pe Jeremy Mathieu, accidentat. Seydou Keita, Victor Ruiz si Oriol Romeu sunt incerti pentru jocul de sambata seara.

Pe de alta parte, Pablo Piatti si-a revenit si, probabil, va evolua impotriva Celtei Vigo.

Echipa de start a Valenciei (modul de joc 4-2-3-1): Alves – Pereira, Costa, Senderos, Bernat – Fuego, Parejo – Feghouli, Vargas, Fede – Alcacer.

Luis Enrique a purtat in ultima perioda discutii indelungi cu directorul sportiv al Barcelonei, Andoni Zubizarreta pentru a veni sa antreneze pe Nou Camp.

In alta ordine de idei, Luis Enrique nu ii poate avea la dispozitie in aceasta deplasare pe Augusto (accidentare grava) si, respectiv, Hugo Mallo, o absenta mai veche a oaspetilor.

Echipa de start a Celtei Vigo (modul de joc 4-3-3): Alvarez – Jonny, Fontas, Cabral, Aurtenetxe – Krohn-Dehli, Lopez, Rafinha – Orellana, Bermejo si Nolito.

Din punct de vedere statistic, Celta Vigo s-a impus pauza/ final in ultimele trei runde din campionatul spaniol. De asemenea, Celta a inregistrat scoruri de over 1.5 in ultimele 5 etape din La Liga.

In concluzie, pariati pe un meci cu cel mult doua goluri si, eventual, pe un rezultat de egalitate, cotat la 3.75 pe site-ul casei de pariuri BetVictor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _