Pronostic – Valencia – FC Basel – 10.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 10 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

FC Basel merge in Spania pentru a tine de avantajul consistent inregistrat in mansa tur, cand a trecut de Valencia cu un neverosimil 3-0.

Victoria este cu atat mai surprinzatoare cu cat elvetienii au evoluat in fata unui St Jacob Park pustiu, jocul disputandu-se cu portile inchise.

FC Basel nu se inscrie in tiparul echipelor care sa mearga pe Mestalla sa apere in mod neaparat avantajul, in sensul in care, suntem convinsi, trupa lui Murat Yakin va incerca, de asemenea, sa profite de cadourile ce pot aparea la un moment dat in meci.

FC Basel are cativa jucatori de calitate care pot face diferenta chiar si in fata “liliecilor”.

Putini sunt specialistii care cred intr-o calificare miraculoasa a Valenciei, care ar avea nevoie, in primul rand, sa nu primeasca gol, pentru ca mai apoi sa inscrie de cel putin trei ori pentru a bifa cele doua reprize de prelungiri. La orice gol inscris de oaspeti, Valencia trebuie sa transforme dublu.

Diego Alves si Victor Ruiz lipsesc din lotul Valenciei, fiind accidentat, in timp ce Philippe Senderos si Ricardo Costa sunt incerti pentru mansa retur a sferturilor de finala Europa League.

Echipa probabila a Valenciei (asezare 4-4-2): Guaita, Senderos, Mathieu, Pereira, Bernat, Keita, Barragan, Parejo, Fede, Vargas si Alcacer.

Carevasazica, Valencia conteaza la retur pe doi atacanti veritabili, in conditiile in care are nevoie de o defensiva exacta si, strict matematic vorbind, un randament crescut de goluri marcate (un gol la fiecare jumatate de ora).

Singurul jucator care absenteaza din trupa lui Yakin este Marek Suchy, suspendat. In rest, sunt sanse foarte mari sa vedem aproximativ acelasi prim 11 afisat pe St Jacob Park.

Echipa probabila a lui FC Basel (asezare 4-3-3): Sommer, Degen, Aliji, Sauro, Schar, Die, Diaz, Stocker, Xhaka, Degen si Delgado.

Valencia primeste o cota de 1.60 pentru victorie din partea casei de pariuri Bet365, si credem ca o va obtine. Dar cam atat, deoarece soarta calificarii a fost transata in jocul tur.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _