Pronostic – Valencia – Sevilla – 01.Mai.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 1 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sevilla este constienta de faptul ca acel 2-0 inregistrat saptamana trecuta, pe Ramon Sanchez Pizjuan, nu este suficient pentru a merge in finala Europa League, cu atat mai putin cu cat da peste un adversar recunoscut pentru intoarcerile de scor.

Cel mai bun exemplu care ne vine acum in minte este sfertul de finala cu Basel, in care “liliecii”, desi au fost redusi la tacere in deplasare, scor 3-0, au revenit incredibil la retur, invingand cu 5-0. 3-0 la finalul timpului regulamentar si 5-0 in prelungiri!

Sperantele Sevillei de a prinde un loc de Liga Campionilor au fost date uitarii dupa infrangerea suferita in campionat cu Bilbao. Atunci, Unai Emery a odihnit o serie de titulari, deoarece nu vrea sa aiba o surprinza in genul celei amintite in primul paragraf.

La gazde, Jeremy Mathieu se confrunta cu o accidentare la glezna piciorului drept, insa presa din Spania mizeaza pe un duo in centrul apararii format din acesta si Ricardo Costa. Diego Alves este indisponibil din cauza unei accidentari, in vreme ce Alcacer este suspendat.

Echipa de start a Valenciei (asezare in teren 4-4-2): Guaita, Pereira, Feghouli, Mathieu, Parejo, Costa, Fuego, Gaya, Fede, Jonas si Vargas.

Coke nu a putut juca in prima mansa, dar este disponibil in retur la oaspeti. Ivan Rakitic a intrat pe teren ca rezerva in meciul pierdut cu Athletic, dar meciul din aceasta seara nu va incepe fara el titular. Cicinho si Sebastian Cristoforo raman, deci, singurele probleme de efectiv la Sevilla.

Echipa de start a Sevillei (asezare in teren 4-2-3-1): Beto, Moreno, Carrico, Pareja, Mbia, Coke, Bacca, Vitolo, Reyes si Rakitic.

Multi pariori se asteapta la o intalnire spectaculoasa, din aceasta cauza au si scazut cotele afisate in dreptul semnului over 2.5. Acum, casa de pariuri online Sportingbet ne propune o cota de 1.65 in acest sens, in vreme ce victoria gazdelor este cotata la 2.00.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _