Pronostic – Valladolid – Granada – 18.Mai.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 18 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Valladolid lupta in ultima etapa pentru o victorie care ar putea sa ii asigure prezenta in La Liga si in sezonul viitor.

Orice alt rezultat inregistrat in fata Granadei, duminica dupa amiaza, echivaleaza cu retrogradarea lui Valladolid in esalonul secund. Pentru Granada, meciul in sine nu are nicio miza, in conditiile in care oaspetii vor evolua cu siguranta in La Liga in 2014/15.

Pe langa adversarul pe care il va intalni, unul destul de redutabil, Valladolid intampina probleme si prin prisma oamenilor cheie care vor lipsi cu aceasta ocazie. Chiar si asa, Valladolid are avantajul terenului propriu si va incerca pe cat posibil sa profite de pe urma acestui aspect.

Zakarya Bergdich si Daniel Larsson sunt incerti pentru jocul de duminica, in timp ce Marc Valiente este suspendat. Manucho si Heinz sunt, de asemenea, incerti pentru acest joc de totul sau nimic pentru Valladolid.

Echipa de start a lui Valladolid (modul de joc 4-2-3-1): Jaime – Rukavina, Rueda, Mitrovic, Pena – Rossi, Rubio – Bergdich, Larsson, Jeffren – Guerra.

Riki, Bryan Angulo si Piti sunt incerti la oaspeti. Ba mai mult, primii doi, din cate se pare, nu vor putea evolua in acest joc. Piti, totusi, ar putea fi folosit de antrenorul Granadei. Jeison Murillo, in schimb, este suspendat si ineligibil pentru aceasta deplasare.

Echipa de start a Granadei (modul de joc 4-3-3): Karnezis – Angulo, Mainz, Ilori, Nyom – Iturra, Rico, Recio – Brahimi, El-Arabi si Piti.

Potrivit statisticilor oferite de casa de pariuri online Bet-at-Home, Valladolid nu a mai cunoscut gustul amar al infrangerii de 11 meciuri disputate in propriul fief. Ultimele 10 deplasari ale Granadei au insemnat fie infrangeri, fie rezultate de egalitate.

In concluzie, nu ne mai ramane decat sa va recomandam un pariu pe victoria gazdelor. Valladolid este motivata sa castige in fata unui adversar prea putin preocupat de soarta punctelor puse in joc cu aceasta ocazie. 2.20 este cota oferita de Bet-at-Home pentru o victorie in fata Granadei.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _