Pronostic – Youzhny M. – Karlovic I. – 10.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 10 - June 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

Russia's Mikhail Youzhny returns the balMarti dupa amiaza, in cadrul turneului de la Halle, Germania, se vor intalni finalistul de anul trecut, este vorba despre rusul M. Youzhny si croatul I. Karlovic, recunoscut pentru serviciul sau devastator, probabil cel mai puternic din circuitul ATP.

Aceasta va fi cea de-a patra intalnire directa intre cei doi, cu mentiunea ca uriasul croat nu a gasit niciodata pana acum ac de cojocul lui Youzhny.

M. Youzhny ocupa in prezent pozitia a 16-a in clasamentul ATP. Acesta a adunat in intreaga sa cariera nici mai mult nici mai putin de zece titluri de campion, din care doua au fost inregistrate in sezonul precedent, cu ocazia turneelor de la Gstaad si, respectiv, Valencia.

Ivo Karlovic sta mai prost in clasament, in sensul in care ocupa locul 37, cu cinci titluri in palmares. Un singur trofeu cucerit de croat in 2013, la Bogota, unde a dispus de favoritul publicului, Alejandro Falla, in ultimul act.

Sezonul 2014 nu a fost unul iesit din comun pentru croat, care s-a facut in cateva randuri de rusine pe zgura. Acesta, recunoscut pentru serviciul in forta, nu a putut livra cum trebuie, vazandu-se de multe ori pus in situatia de a returna fie mult in aut, fie direct in tribune.

Dupa cum sustineam si mai sus, M. Youzhny are avantajul confruntarilor directe in fata lui I. Karlovic. De aceasta data insa, se joaca pe iarba, o suprafata care ii convine de minune celui din urma. Sunt sanse destul de mari, asadar, sa vedem cel putin un tiebreak. E greu de crezut ca rusul va izbuti fie si macar un break in fata croatului.

Drept urmare, le recomandam pariorilor sa mearga pe pronosticul over 22.5 game-uri afisat in oferta agentiei online William Hill. 1.70 este cota pentru over 22.5, in conditiile in care un eventual tiebreak si un 6-4 in favoarea oricaruia din cei doi ar rezolva problema inca din fasa.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _