Pronostic – Olympiakos – Panathinaikos – 26.Mai.2014

Intrecerile fotbalistice importante au luat sfarsit pentru moment, urmand ca, peste aproximativ 3 saptamani, sa se dea startul Cupei Mondiale de Fotbal, din Brazilia.

Pana atunci, insa, ramanem cu ochii in patru la baschetul grec, acolo unde eternele rivale Olympiacos si Panathinaikos dau piept in finala campionatului. Este al doilea meci dintre cele doua grupari, cu mentiunea ca PAO a preluat conducerea, scor 1-0, dupa primul joc.

59-56 a fost scorul inregistrat in prima mansa, pe fondul unei dominari aproape totale a lui Panathinaikos, intr-un meci in care victoria gazdelor nu a fost pusa niciodata sub semnul intrebarii.

Ba mai mult, la un moment dat, Panathinaikos a inregistrat un avantaj de peste 10 puncte, 13 mai exact, ultimul sfert gasindu-le pe cele doua despartite de 10 lungimi pe tabela de pe OAKA Arena.

Acum, insa, la adapostul propriilor fani, fanatici dupa cum bine ii stim si de la fotbal, Olympiacos are prima sansa la castigarea jocului si, implicit, la restabilirea egalitatii la general.

Primul 5 al lui Olympiacos ii va include, probabil, pe Dunston, Lojeski, Spanoulis si Mantzaris.

Oaspetii de luni seara s-au remarcat in primul joc printr-o defensiva impenetrabila. E drept ca atacul lui Panathinaikos nu a fost la cote inalte, cu doar 59 de puncte realizate in cele patru reprize, dar apararea a facut diferenta finalmente.

Daca PAO va rezista la fel de bine si in arena lui Olympiacos, se anunta inca de pe acum o misiune dificila pentru gazdele de luni seara!

Primul 5 al lui Panathinaikos ii va include, probabil, pe Fotsis, Lasme, Diamantidis, Ukic si Curry.

Meciul secund se anunta a fi unul pe muchie de cutit, insa unul in care jucatorii celor doua echipe ar trebui sa apese mai precis pe tragaci si, spunem noi, sa depaseasca cu lejeritate limita de 137 de puncte impusa de Unibet. 1.90 este cota oferita de bookmaker pentru over 136.5.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _