Steaua Buc. – “U” Cluj – 18.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 18 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Steaua Buc. - U ClujMarti seara, de la ora 18:15, Steaua joaca cu U Cluj, pe Ghencea, intr-un meci contand pentru turul actualei edtii de campionat. In prezent, Steaua este lider datorita golaverajului pe care il are in fata Astrei Giurgiu, in timp ce Petrolul Ploiesti ocupa ultima pozitie in ierarhie.

Cu o victorie de serviciu impotriva lui U Cluj, Steaua se va detasa de giurgiuveni in clasament si se va putea concentra pe meciurile programate in urmatoarea perioada, din care mentionam si dubla mansa contand pentru semifinalele Cupei Romaniei (Steaua-Dinamo si viceversa).

Ca si vinerea trecuta, Steaua va evolua pe Ghencea, in “templul fotbalului romanesc”, asa cum este supranumit stadionul Steaua de catre fanii ros-albastrilor. Vineri seara, cu ocazia primului joc oficial din 2014, Steaua nu a intampinat niciun fel de rezistenta din partea echipei antrenate de catre Ionut Chirila, Concordia Chiajna, lucru reliefat si in scorul inscris pe tabela la finalul celor 90 de minute, si anume 4-0 pentru campioana Romaniei.

In ceea ce o priveste pe U Cluj, prea multe nu ar fi de spus, in sensul in care “sepcile rosii” il au pe Mihai Teja pe banca tehnica. Un aroman destul de talentat, sustin specialistii Ligii 1, in masura in care si rezultatele obtinute pana acum la “U” par sa le dea dreptate.

Chiar si asa, cel putin in ultimii ani, Steaua nu a avut aproape niciodata in meciurile cu ardelenii, pe care i-a invins tur-retur, nu mai departe de sezonul trecut. Este prima ciocnire Steaua-U Cluj din acest campionat, studentii urmand a primi vizita Stelei undeva in primavara acestui an, spre final.
Pe site-ul casei de pariuri online Sportingbet, Steaua primeste o cota de 1.20 in schimbul unei victorii. Orice alt rezultat decat acesta ii aduce pariorului sume consistente de bani, in raport cu ceea ce a mizat initial. Recomandarea noastra ar fi sa incercati un U Cluj (+2.0) sau U Cluj (+2.5).

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei