Twente – Vitesse – 15.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 15 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Twente - VitesseDerbiul etapei din Eredivisie se disputa sambata seara, cand Twente Enschede primeste vizita celor de la Vitesse Arnhem, o pretendenta la titlu. Cu doar un punct obtinut in ultimele doua deplasari, putem spune despre Twente ca nu se afla intr-o forma propicei performantei, in vreme ce Vitesse a reusit contraperformanta de a ceda puncte in propriul fief lui Groningen.

Antrenorul oaspetilor stie ca o victorie in deplasare ar duce-o pe Vitesse peste Twente in clasament si vine la Enschede cu gandul de a infaptui acest rezultat, intr-un meci de care pe care. De cealalta parte, o victorie in dreptul baietilor antrenati de catre Michel Jansen, practic, nu le asigura o apropiere consistenta de Ajax, care conduce in continuare ostilitatile in campionatul Olandei.
Twente are un singur jucator indisponibil, numele acestuia fiind Wout Brama (accidentat). Dusan Tadic va fi mutat in centru, iar Youness Mokhtar si Quincy Promes vor fi distribuiti in partile laterale ale terenului, pentru a-l ajuta in atac pe Luc Castaignos.

Echipa probabila a lui Twente (modul de joc 4-3-3): Marsman – Schilder, Bjelland, Bengtsson, Rosales – Ebecilio, Gutierrez, Tadic – Mokhtar, Castaignos si Promes.
La oaspeti, Kelvin Leerdam si-a ispasit etapa de suspendare si este din nou eligibil. Peter Bosq nu are prea multe griji in ceea ce priveste eventualele accidentari care ar fi putut aparea in lot. Theo Janssen este singurul jucator accidentat. Bertrand Traore, imprumutat de la Chelsea Londra, spera sa lege mai multe jocuri consecutive ca titular in tricoul lui Vitesse, insa e greu de crezut ca Zakaria Labyad nu va incepe in flancul drept al liniei de atac.

Echipa probabila a lui Vitesse (modul de joc 4-2-3-1): Velthuizen – Leerdam, Kashia, Heijden, Aanholt – Vejinovic, Propper – Labyad, Atsu, Piazon – Traore.
Derbiul rundei din campionatul Olandei se desfasoara sub semnul echilibrului, un eventual rezultat de egalitate fiind cotat la 4.20 in oferta agentiei de pariuri online William Hill.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei