Watford – Birmingham 11.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 11 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

watford cu birminghamPutin i-a lipsit lui Watford sa se impuna in ultima etapa disputata in Championship impotriva liderului, Leicester. Mediocritatea in care se afla Watford in momentul de fata se datoreaza in principal lipsei de consistenta in joc, in conditiile in care gazdelor de marti seara nu le-a ramas prea multe de facut in aces sezon, si asa compromis.

De cealalta parte, Birmingham a obtinut trei puncte vitale in disputa cu Charlton, reusind astfel sa se departeze in mod vizibil de zona minata a clasamentului. Subtirimea lotului de care dispune Lee Clark in momentul de fata reprezinta, de asemenea, un motiv destul de solid pentru justificarea rezultatelor mai putin bune din ultima perioada.

La gazde, Lewis McGugan probabil va absenta si in aceasta partida, ceea ce echivaleaza cu o reintoarcere in primul 11 a lui Daniel Pudil. Abdi este accidentat si, deci, ineligibil cu Birmingham.
Echipa probabila a lui Watford (asezare in teren 3-5-2): Almunia – Angella, Ekstrand, Cassetti – Anya, Faroni, Tozser, Murray, Pudil – Forestieri si Deeney.

Tinand cont de rezultatul consemnat in etapa trecuta, victorie cu Charlton, managerul lui Birmingham nu are de ce sa opereze prea multe schimbari in distributia initiala de joc. Nikola Zigic si Mitch Hancox ar putea absenta in aceasta deplasare, iar Neal Eardley si Matthew Green sunt accidentati si, deci, ineligibili. Exista semne de intrebare si in ceea ce priveste validitatea lui Johathan Spector (incert).

Echipa probabila a lui Birmingham (asezare in teren 4-2-3-1): Randolph – Caddis, Packwood, Martin, Robinson – Adeyemi, Huws – Burke, Novak, Lee – Macheda.
Strict statistic vorbind, Watford a reusit sa scape fara gol primit in ultimele trei jocuri directe cu Birmingham in toate competitiile. Aceste victorii nu au venit oricum, ci conform unui tipar bine stabilit – victorie pauza/ final. In schimbul acestui din urma pronostic, casa de pariuri online Sportingbet ne propune o cota de 2.90. Puteti miza, de asemenea, si pe un pariu pe numarul total de goluri – over 2.5 @ 1.95!

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei