Yeovil – Millwall 11.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 11 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Millwall V Yeovil Town 030813Supravietuirea in Championship devine de la o etapa la alta un obiectiv din ce in ce mai greu de indeplinit pentru Yeovil, care se afla la 6 puncte distanta de primul loc neretrogradabil. Cu toate acestea, o victorie impotriva lui Millwall le-ar da de doi lei sperante gazdelor pentru a fi prezenta inca un an cel putin in liga a doua engleza de fotbal.

Cu cinci infrangeri in ultimele sase jocuri de campionat, situatia in Sud-Vest este departe de a fi una ideala. Millwall s-a impus o singura data in ultimele cinci meciuri disputate cu Ian Halloway pe banca tehnica si se afla in zona rosie a clasamentului. Cu doar o victorie in deplasare in acest sezon, “leii” au de ce sa se teama la mijlocul acestei saptamani, cand va da piept cu un adversar in foame de puncte.

In ciuda infrangerii cu Leeds, de etapa trecuta, Yeovil ar putea ataca victoria in acest meci in aceeasi formula de joc. Kieffer Moore este pregatit sa inceapa in locul lui Ishmael Miller, iar Liam Davis este incert.
Echipa probabila a lui Yeovil (sistem de joc 4-4-1-1): Stech – McAllister, Duffy, Webster, Ayling – Edwards, Lundstram, Dawson, Grant – Miller – Moore.

Ed Upson, recent ajuns la Millwall, ar putea sa nu evolueze impotriva fostului sau club din cauza unui acord comun intre cele doua parti. Simeon Jackson va fi rezerva, iar David Forde si Danny Shittu ar putea fi folositi titulari, in conditiile in care Shane Lowry mai are o etapa de suspendare de ispasit.

Echipa probabila a lui Millwall (sistem de joc 4-4-2): Forde – Fredericks, Beevers, Shittu, Malone – Woolford, Williams, Abdou, Feeney – Campbell si Morison.
Statisticile ne indica faptul ca Yeovil a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri de campionat, in timp ce Millwall a cedat, de asemenea, in 6 din ultimele 7 sale incercari de a se impune in deplasare.

Acestea fiind spuse, partida dintre Yeovil si Millwall se anunta inca de pe acum una interesanta si, posibil, aducatoare de cate un punct pentru fiecare dintre cele doua parti. In acest sens, casa de pariuri online Bet-at-Home ne-a pregatit o cota de 3.40!

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei