Yeovil – Watford – 18.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 18 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Yeovil - Watford (2)Yeovil se afla in subsolul clasamentului din Championship si a prins deja frica unei eventuale retrogradari in cel de-al treilea esalon fotbalistic al Angliei, League One. Formatia gazda se afla la sapte lungimi distanta de salvarea de la retrogradare, insa rezultatele tot intarzie sa apare si devine aproape iminenta caderea acestei formatii intr-o liga inferioara.

Pe de alta parte, Watford a bifat cu verde 3 din ultimele 4 jocuri din Championship si putem spune, deci, ca traverseaza o forma excelenta in vederea pregatirii asaltului final pentru revenirea in Premier League. Toate acestea pe fondul a nici mai mult nici mai putin de 9 puncte care o separa pe Watford de playoff-uri!

Meciul de pe Huish Park poate incepe intr-o formula cu totul si cu totul diferita fata de cea aliniata in partida precedenta de catre managerul lui Yeovil. Se va incerca un 4-4-1-1, cu Moore stand in spatele unicului atacant, Miller, in timp ce Stech va ocupa un loc intre buturi, McAllister, Duffy, Webster si Ayling vor forma linia de fund, iar Edwards, Lundstram, Ralls si Grant vor face cartile la mijloc.

Cat despre formatia oaspete, ei bine, aceasta vine pe Huish Park fara Samba Diakite, suspendat trei etape pentru cartonasul rosu incasat sambata seara. Lewis McGugan si Manuel Almunia ar putea sa revina in primul 11 al lui Hornets.

Echipa probabila a lui Watford (sistem de joc 3-5-2): Almunia – Doyley, Cassetti, Angella – Faraoni, Murray, McGugan, Tozser, Pudil – Deeney si Forestieri.

Deplasarile in campionat nu au fost cele mai fericite pentru Watford, in conditiile in care aceasta a terminat nedecis 7 din ultimele 8 partide departe de proprii fani. Pe de alta parte, cu doar o singura victorie in ultimele 11 etape din Championship, Yeovil se aproapie vertiginos de League One.

In schimbul unei victorii in deplasare, Watford primeste o cota de 2.15, in timp ce un meci cu cel mult doua goluri, under 2.5, este cotat la 2.05.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei